O2

branding

care-i miezul?

Pentru multe dintre afacerile aflate la început, dar și pentru cele care au prins vânt operațional în pânze, brandingul ajunge să cadă cel puțin pe locul 2.
Înțeleg asta - sunt multe direcții între care trebuie să te împarți.
Dar fără o identitate de brand, poți risipi
în timp mai mult efort și mai multe oportunități.

Însă prin câteva instrumente simple și un strop de perspectivă externă, poți construi o bază solidă pe care să crești durabil.

Te pot ghida să descoperi cine este și ce face unic businessul tău și cum să-l poziționezi în piață pentru a ajunge la ochii și urechile potrivite.

SERVICII și PROCES DE LUCRU

mai exact

brand discovery

Un brand nu se rezumă la un logo sau la un set de culori, așa cum nu se oprește nici la un nume.
Acestea sunt etichete importante, dar care au nevoie de o bază de cunoaștere onestă a motivelor pentru care există afacerea ta, atunci când scoți profitul din discuție.

Prin brand discovery, parcugem un proces - discuții, chestionare, research - prin care explorăm în profunzime misiunea, valorile, modul de a face lucrurile. Înțelegem care e clientul ideal și ce vrea el să audă și să primească. Privim ce fac alții pe piață.
Și ajungem, pas cu pas, la o formulă detaliată a brandului care dă sens și direcție etapei de creație a identității vizuale și mai apoi, campaniilor de comunicare sau vânzare.

Recomand acest proces atât afacerilor care abia intră pe piață, cât și celor care activează deja, dar își doresc să-și stabilească o identitate mai atractivă sau să se repoziționeze.

consultanță

Când ceva nu se leagă în felul în care se prezintă afacerea ta.
Când ai câteva idei pe care ai vrea să le explorezi, dar vrei să știi dacă fac un match bun cu ceea ce vinzi.
Sau când nu îți este clar ce nevoie ai, dar simți că ceea ce face compania ta merită mai multă recunoaștere.

Atunci putem discuta și analiza punctual, îți pot oferi recomandări sau indica de ce procese ai nevoie în continuare, îți pot sugera specialiști la care să apelezi.

E o formă de colaborare flexibilă, pe bază orară, care îți oferă acces la informație dozată, acționabilă în afara unui proces complet de branding.

PRIMUL PAS

O discuție inițială de
30 minute.

brown and white chess board
brown and white chess board